TURISTIČKA ORGANIZACIJA Bijelo Polje i ove godine organizuje ’’Bjelopoljski bazar’’ koji će se održati 13.6.2015 godine od 10h -18h na glavnom gradskom trgu.
’’Bjelopoljski bazar’’ se organizuje sa ciljem da se promovišu tradicionalne vrijednosti našeg kraja, domaća radinost, domaća kuhinja, stari zanati, rukotvorine, kao i ponuda naših hotela, restorana, etno sela, svih subjekata zaposlenih u turističkom sektoru. Učesnicima ’’Bjelopoljskog bazara’’ će biti obezbijeđeni besplatni štandovi i ’’Bazar’’ je osim promotivnog i prodajnog karaktera.

 Pozivamo sve zainteresovane subjekte (pravna i fizicka lica) da uzmu učešće i predstave se sa svojom ponudom, izlože svoje proizvode i na taj način promovišu svoji djelatnost, proizvode, ideje i kreacije.
Formular prijave za učešće na ’’Bjelopoljskom bazaru’’ možete naći na web sajtu Turističke organizacije i u našim prostorijama Turističke organizacije Bijelo Polje, ul. Neđeljka Merdovića bb, Nikoljac, zgrada Sportske hale.
Molimo Vas da, najkasnije do 10.6.2015 godine od 9h do 16 h, popunjenu prijavu dostavite u elektronskoj formi na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , na fax: 050 484 795 ili lično u našim prostorijama Turističke organizacije Bijelo Polje, ul. Neđeljka Merdovića bb, Nikoljac, zgrada Sportske hale.
DOBRODOŠLI!

 

Bijelo Polje °C
  18.11.2019 Ferienhaus Ostsee
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.