U organizaciji ATV Cross Cluba pod pokroviteljstvom Opšine Bijelo Polje u saradnji sa Turističkom organizacijom Bijelo Polje, danas je u Bijelom Polju  održan prvi skup ljubitelja terenskih vozila četvorotočkaša.

 Oko 80 vozača četvorotočkaša iz cijele Crne Gore krenulo je u "ATV avanturu", a cilj manifestacije je promocija bjelopoljskog kraja i njegovih terena za adrenalinske sportove. Prvog dana ATV avanture  vozači su obišli bjelopoljsku stranu Bjelasice, gdje su obišli najatraktivnije lokacije ovog velikog i značajnog turističkog potencijala, dok su drugog dana imali priliku da se upoznaju sa ljepotama Bistrice, Đalovića klisure, Obrova, Korita i ostalih atraktivnih predjela naše opštine.

 Direktorica Turističke organizacije Bijelo Polje, Violeta Obradović, izrazila je zadovoljstvo što će zahvaljujući ovoj manifetscaiji, gosti iz cijele Crne Gore tokom vožnje obići značajne turističke lokalitete i upoznati se sa prirodnim bogatstvom naše opštine. „Prije svega, planinu Bjelasicu, kao i Bistricu sa Đalovića klisurom, čiji su projekti valorizacije u toku zahvaljući Vladi Crne Gore i lokalnoj upravi, koji su prepoznali značaj ovih turističkih potencijala, ne samo Bijelog Polja, već cijelog sjevera Crne Gore“.  Ona je istakla da bjelopoljska opština ima veliki turistički potencijal, jer ima mogućnost za još veći razvoj seoskog turizma, ali i sjajne terene za adrenalinske sportove.

 Obradović je dodala da će Turistička organizacija Bijelo Polje i u budućem periodu pružati podršku svim onim idejama, projektima i aktivnostima, koji će uticati na unapređenje turističke ponude Bijelog Polja.

 

 

BIJELO POLJE Prognoza
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.