Turistička Organizacija Bijelo Polje dodijeliće 2.Aprila 2018.god u 12h, u sali Centra za kulturu,  novčane nagrade za najkreativnije fotografe po foto konkursu za dostavljanje  fotografija našeg grada na temu: ,,Zimska magija pod Obrovom’’ .

 Zainteresovani su nam slali fotografije prirodnih ljepota našeg grada ali u toku trajanja zimske sezone, zimske pejzaže uže i šire okoline Bijelog Polja, u uži izbor dostavljeno je oko 40 fotografija koje dočaravaju  ljepote zime u našoj opštini.

 Za najkreativnije fotografe smo pripremili 5 novčanih nagrada.  Formirali smo stručni žiri koji je danas  odlučio koje fotografije će dobiti nagradu.  Predsjednik žirija Stevo Vasiljević profesor fotografije na fakultetu vizuelnih umjetnosti, i članovi: Gordana Rakonjac spec.u Turizmu, Željko Madžgalj fakultet vizuelnih umjetnosti i Musa Ramović Turistička agencija Rams odlučili su da nagrade dobiju:

 1. Fotografija koju nam je poslao Bojan Marinac, selo Lećevište

 2. Fotografija rijeke Lim izlazak sunca, koju nam je poslao Veljko Bulatović

 3. Mirhan Salemović, fotografija gornjeg gradskog parka

 4. Slavko Mrdak, najviši vrh Bijelog Polja Crni Vrh planina Bjelasica

 5. Ilija Rmandić nam je poslao fotografiju selo Draškovina, Pavino Polje

 Nagradjene i sve fotografije biće izložene u sali za izložbu Centra za kulturu ,,Vojislav Bulatović Strunjo'' od 2. Aprila 2018. od 12h.

 Zahvaljujemo se svima koji su poslali fotografije i čestitamo dobitnicima nagrada.

 

 

Bijelo Polje °C
  25.03.2019 Ferienhaus Ostsee
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.