Turistička organizacija Bijelo Polje se i ove godine predstavila sa svojom turističkom ponudom na Sajmu Turizma ,,ITF 2018“ u Beogradu koji je održan od 22 do 25-og februara 2018 godine.

Ovo je 40. Jubilarni Međunarodni Sajam turizma u Beogradu koji uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Sajam turizma je zaštitni znak Beogradskog sajma, mjesto koje svake godine posjeti više od 75 hiljada ljudi zainteresovanih za putovanja.Zemlja partner na ovogodišnjem sajmu bila je Grčka. Turistička organizacija Bijelo Polje predstavila je svoju turističku ponudu u okviru štanda Nacionalne Turističke organizacije sa promotivnim materijalom kojim su predstavljeni svi subjekti turističke privrede opštine i to: hoteli, ugostitelji, udruženja turistički potencijali, smještajni kapaciteti, kao i manifestacije koje su planirane u 2018 godini.Poseban akcenat stavljen je na promociju dva najveća potencijala opštine a to su Đalovića pećina i planina Bjelasica koji su u procesu valorizacije. Prvog dana sajma štand Crne Gore posjetio je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Srbije Rasim Ljajić sa saradnicima. 

 

 

Bijelo Polje °C
  25.03.2019 Ferienhaus Ostsee
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.