Na 39. Sajmu turizma u Beogradu, gdje je ovogodišnja zemlja partner bila Crna Gora, Turistička organizacija opštine Bijelo Polje uspješno je predstavila turističku ponudu našeg grada. Sajam je okupio više od 75.000 posjetilaca i preko 1.000 izlagača iz 50 zemalja svijeta.

Od 23 do 26. Februara 2017. U hali 1 Beogradskog sajma, Turistička organizacija Bijelo Polje prestavila je svoju ponudu u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, sa lokalnim turističkim organizacijama, strateškim partnerima i turističkom privredom..

Kroz mnogobrojne sastanke, raznovrstan promotivni materijal i nastup na sajmu, predstavljena je turistička ponuda Bijelog Polja, hotelski aranžmani, pješačke ture, manifestacije, ponude smještaja I gastronomija a u okviru  prvog dana sajma, posjetioci su se mogli upoznati sa specijalitetima našeg podneblja. …

Posjetiocima sajma podijeli smo promotivni materijal o Bijelom Polju, odnosno brošure, flajere, turistički vodič, razglednice, ponude vezane za ugostiteljstvo,hotele, turističke potencijale Bijelog Polja (Bjelasice, Đalovića pećina, rijeka Lim), domaću radinost..

 

U šest izložbenih hala predstavili su se najznačajnije turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata i ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu. A mi kao predstavnici lokalnih turističkih organizacija, NTO CG, i turističke privrede tokom trajanja sajma imali smo priliku da se upoznamo medije i posjetioce sa turističkom ponudom i paket aranžmanima za predstojeću sezonu.

 

 

Sunny

20°C

Bijelo Polje

Sunny
Humidity: 29%
Wind: N at 22.53 km/h
Saturday
Sunny
4°C / 21°C
Sunday
Sunny
6°C / 23°C
Monday
Partly cloudy
8°C / 25°C
Tuesday
Partly cloudy
10°C / 22°C
Go to top

  © 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.