Turistička organizacija opštine Bijelo Polje predstavila je turističku ponudu na teritoriji opštine Bijelo Polje na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji je održan od 8. do 10. oktobra.

Sajam turizma u Novom Sadu, mesto je koje promoviše banje i klimatske centre u zemlji, zimsku turističku ponudu i zemlje i regiona, ali i novogodišnje aranžmane. Aktivno učešće na sajmu imaju i turističke organizacije gradova i opština, manifestacije koje organizuju, ali i strukovna okupljanja namenjena poslenicima u turizmu i ugostiteljstvu. I ove godine u planu je organizacija zanimljivih sadržaja i segmenta, kao i stručnih skupova koji su održani u Kongresnom centu Novosadskog sajma.

Specifičnosti Sajma turizma u Novom Sadu su izmedju ostalog manifestacioni turizam i Turistička ponuda gradova. U okviru sajma, Turistička organizacija opštine Bijelo Polje, prestavila se sa svojom ponudom na izložbenom prostoru Nacionale turističke organizacije Crne Gore.

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, istakao je izuzetno dobru saradnju između dvije države, najavljujući da se Novi Sad priprema za završnicu kandidature za Omladinsku prijestonicu Evrope za 2018. godinu, ali i apliciranje za Evropsku prijestonicu kulture 2021. Godine.

Pored TO Bijelo Polje, na štandu Nacionalne turističke organizacije, svoju ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacija Kotora, Tivta, Budva, Bar, Ulcinj, Žabljak, Kolašin, Nikšić, Berane, Plužine, Mojkovac kao i predstavnici turističke privrede Crne Gore.

 

 

Bijelo Polje °C
  11.11.2019 Ferienhaus Ostsee
Go to top

© 2015 Turistička organizacija Bijelo Polje. Sva prava zadržana.